Gert-Jan Gelhever

Even voorstellen

Mijn naam is Gert-Jan Gelhever en ben sinds 1986 als fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en manueel therapeut werkzaam geweest in Duitsland (Konstanz, Papenburg en Emsdetten).

In 2003 ben ik met de 5 jarige opleiding osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathy) te Gent begonnen. Na het succesvol afronden van mijn thesis mag ik mij D.O.- MRO noemen.

Sinds 2008 ben ik Oldenzaal gevestigd. Sindsdien wijd ik mij volledig aan de ostopathie.

Als osteopaat ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Register voor Osteopaten (NRO), de Nederlandse Vereniging voor Osteopaten (NVO) en bij de Duitse beroepsvereniging voor osteopaten (VwOD) .

Ook ben ik sinds 2008 werkzaam als docent aan de International Academy of Osteopathy voor het Duitstalige gebied (o.a. Berlin, Dortmund, Hamburg, Osnabrück, Neuss, Passau und München).

Door het volgen van de opleiding “Geintegreerde Technieken” volgens de methode van Frank de Bakker D.O. waarbij de embryologische achtergrond van de mens de basis is voor onderzoek en behandeling, is mijn behandelmethode nog milder en effectiver geworden.

Met deze achtergrond bied ik in Duitsland  een cursus “Embryologische Technieken in de klassieke Osteopathie”  voor Duitse osteopaten aan.